Zoeken

Nieuwe website voor North Sea Energy

6 april 2020

Artboard

North Sea Energy heeft op 6 april haar nieuwe website gelanceerd! Binnen dit publiek-privaat onderzoeksprogramma werken meer dan 30 partijen uit de energiewaardeketen samen om het potentieel van de Noordzee te ontsluiten.

Energietransitie en de Noordzee

Op de website vindt u alle informatie over het North Sea Energy programma. Op de nieuwspagina vinden bezoekers de laatste berichten over het programma, events waar onze ambassadeurs spreken, en ander relevante informatie en events over de rol van de Noordzee in de energietransitie.

Over grenzen heen

North Sea Energy werkt over de grenzen van de eigen sector heen en zoekt verbinding met partijen die actief zijn op de Noordzee, zoals visserij, defensie en scheepvaart. Ook heeft de Noordzee een belangrijke ecologische waarde. Dit stemmen wij af met de andere Noordzeelanden.

Blijf op de hoogte

Check deze site regelmatig en volg North Sea Energy op LinkedIn of op Twitter. Daar berichten we u over het laatste nieuws in de wereld van energietransitie en de Noordzee.