Zoeken

North Sea Energy Online Talkshow

6 mei 2020

Artboard

North Sea Energy Online Talkshow ‘’Unlocking potential of the North Sea’’

Op 15 juni vindt de online North Sea Energy Talkshow "Unlocking Potential of the North Sea" plaats. Tijdens dit evenement presenteren wij jullie graag de resultaten van het North Sea Energy 2019 programma. Daarnaast gaat gastheer Jan Douwe Kroeske in gesprek met verschillende gasten, waaronder Ernst Paul Nas (Dept DG Klimaat & Energie), Rene Peters (Directeur New Energies & Gastechnologie TNO), Hans Timmers (Directeur NWEA), Nienke Homan (Gedeputeerde Klimaat & Energietransitie Provincie Groningen), Floris van Hest (Directeur Stichting De Noordzee) en Arendo Schreurs (Dept Directeur NOGEPA) over het potentieel dat de Noordzee biedt voor de energietransitie.

De talkshow zal plaatsvinden in het Nederlands. Een versie met Engelse ondertiteling zal kort na het evenement beschikbaar gemaakt worden via deze website.

Heb je je nog niet aangemeld voor dit evenement? Dit kan alsnog via deze link.