Zoeken

North Sea Energy op EIE Summit ’20

7 januari 2021

Artboard

Kan waterstof de ontwikkeling van offshore windenergie versnellen en de energietransitie betaalbaar houden? Die vraag stond centraal in de online talkshow die René Peters van North Sea Energy op 8 december 2020 tijdens de 'European Industry and Energy Summit 2020' presenteerde.

Tegen de achtergrond van recent gepubliceerde rapporten en aankondigingen in de waterstofsector bespraken de panelleden Joris Koornneef (North Sea Energy/TNO), Julius Smith (Orsted), Erik Mobach (Shell) en Mark Stuurman (Ministerie van Economische Zaken en Klimaat) de centrale rol van waterstof in het versnellen van de offshore wind ontwikkelingen en het ontsluiten van het potentieel van de Noordzee.

Bekijk hieronder de 40 minuten durende sessie.