Zoeken

IV Offshore & Energy nieuwe partner

5 mei 2021

Artboard

Op 24 maart is de handtekening gezet onder de overeenkomst. Daarmee is IV Offshore & Energy officieel partner geworden in het North Sea Energy programma. IV Offshore & Energy is een bedrijf dat heeft bijgedragen aan de vele olie- en gasprojecten in het Nederlandse deel van de Noordzee. Iv-Offshore & Energy was ook betrokken toen de eerste front-end ontwikkelingen in de offshore windindustrie in gang werden gezet .  

Iv-Offshore & Energy maakt onderdeel uit van de IV-Groep en heeft ruime ervaring in de ‘Renewables’ en ‘Olie & Gas industrie’. Het dienstenpakket omvat offshore HVAC en HVDC onderstation projecten, duurzame brandstoffen en projecten voor de olie- en gasindustrie voor zowel onshore als offshore (vaste of drijvende) locaties. Wij bieden engineeringdiensten voor alle projectfasen.  

Iv-Offshore & Energy heeft zich bij het North Sea Energy programma aangesloten om het gelooft dat CCS en waterstof een belangrijke rol gaan spelen in de energietransitie. Ook hier wil zij betrokken zijn bij de eerste ontwikkelingen in de (offshore) waterstofproductie. 

Iv-Offshore & Energy gaat bijdragen aan het werkpakket Energy Hubs & Transport Infrastructure.  Zij heeft ruime ervaring in engineering van offshore platforms. Rond bestaande platforms die 500 MW aan waterstof gaan produceren, zal Iv-Offshore & Energy specifieke engineeringontwerpen uitwerken.